Cursuri

Ești interesat de limba și cultura japoneză? Sau poate ai o înclinație către muzică și te atrage muzica tradițională japoneză? Poate ești un iubitor al artelor marțiale japoneze? Indiferent de pasiunea pe care o ai, vei găsi ceva pe placul tău la Centrul nostru!

cursuri

CURSURILE ORGANIZATE DE CSRK

Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK) a fost înființat în decembrie 2011, în cadrul Universității Româno-Americane. Centrul își propune promovarea studiului limbii, culturii și mediului de afaceri coreean celor interesați, atât studenți ai Universității Româno-Americane (așadar viitori oameni de afaceri, diplomați sau specialiști în drept internațional), dar și celor ce sunt pasionați de modelul coreean. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, fiind susținute de către profesori nativi.

LIMBA COREEANĂ

CSRK oferă cursuri de limba coreeană avand o structură și o programă flexibile și adaptate noilor cerințe ale pieței muncii, într-un mediu prietenos și axat pe necesităților cursanților noștri, dar și pe obținerea unor rezultate consistente, cu sprijinul unui profesor nativ cu experiență. Scopul final al acestor cursuri este acela de a oferi o paletă cât mai largă de perspective de dezvoltare personală și profesională cursanților noștri.

Pret: 80 €/modul

Înscriere    Datele solicitate pentru înscriere, vor fi prelucrate de Universitatea Româno-Americană. Prin trimiterea acestor date confirmi că ai minim 16 ani și ești de acord cu prelucrarea datelor conform detaliilor prezentate în Politica de Confidențialitate